Antalya’nın Serik ilçesinde darbe karşıtı demokrasi nöbeti devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde bir grup askerin 15 Temmuz Cuma günü İstanbul ve Ankara’da başlatmaya çalıştığı darbe girişimi ve girişime karşın halkın nöbeti devam ediyor. Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Antalya’nın Serik ilçesi’nde de demokrasi için sokağa çıktı. Demokrasi Nöbetine AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Nöbette AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, “Biz bütün dünyada ezilenlere mazlumlara sahip çıkıyoruz. Bundan korkuyorlar ve bunu yapıyorlar. İnşallah bu pislikleri atacağız daha güçlü olacağız. Tüm ezilenleri desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
15 Temmuzu tarihin yazacağını ifade eden Aydın, “15 Temmuz Demokrasi Bayramı’dır. Bunu kutlamaya devam edeceğiz. Vatandaşımız gerekeni yaptı polisimiz de aynı şekilde. Hepimizden Allah razı olsun. Hakim ve savcı ile ilgili gerekli kanunları yapmıştık. Gerekli tedbirleri alıyoruz. Bu da ders oldu yani daha iyi temizlemenin yolunu gördük. Siz sıkı duracaksınız. Siz ne isterseniz biz onu yapacağız. Adnan Menderes’in asıldığını sahip çıkılmadığını anlatır büyüklerimiz. Ama şimdi bizim çocuklarımız torunlarımız bir gün gelecek bu günleri tarihi yazacak okuyacaklar. Benim anam babam dedem sokağa çıkmış darbeyi durdurmuş diyecekler. Zaten bundan sonra da darbe yapacak babayiğit çıkmaz. Hainler hak ettiği imzayı alacaktır” dedi.