İSTANBUL (AA) - Setur, Facebook üzerinden 2014 yılında kullanıma açtığı, kullanıcıların tatillerini planlamasını sağlayan Tatil Takvimi uygulamasını 2015'te de sürdürüyor.

Setur açıklamasına göre, 2015 yılında tüm resmi ve hafta sonu tatilleri toplamda 113 güne ulaşıyor. Setur, hazırladığı Tatil Takvimi uygulamasıyla tüm müşterilerinin bu 113 günlük tatili planlamasını sağlıyor. Takvim aracılığıyla, bu tatillere ek olarak yıl içerisinde planlanan özel tatil ve aktiviteler de programlanabiliyor.

Setur'un Tatil Takvimi uygulamasında, resmi tatiller ve hafta sonlarının dışında kalan yıl dönümü, doğum günü, yıllık izinler gibi tüm günler de tatil olarak takvime eklenebiliyor. Ayrıca, tüm bu tatiller için Setur'dan indirim alma fırsatı sunuluyor.,

Tatil tarihi yaklaştıkça hatırlatma özelliği bulunan ve arkadaşları da istenilen tatile davet ederek onların da indirimli tatil yapmasını sağlayan Tatil Takvimi uygulamasının, 2015'te de ilgi göreceği tahmin ediliyor. Setur Tatil Takvimi uygulamasına "http://bit.ly/TatilTakvimi" adresinden ulaşılabiliyor.