Feza Eğitim Kurumları bünyesinde butik ilkokul konseptinde hizmet veren Sare Daştan Koleji’nin üçüncü sınıf öğrencileri aileleri ve sevdiklerine unutulmaz bir şiir gecesi yaşattı.

Şiir gecesi programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başladı. Öğretmenler, idareciler ve velilerin hazır bulunduğu programda Sare Kolejli minikler şiirlere hâkimiyet, kostüm ve sahne performansları ile izleyenlerden tam not almayı başardı. Şiir ziyafetinde öncelikle müzik öğretmeni şefliğinde sınıf korosu sahne aldı. Anne, baba ve vatan sevgisi, birlik ve beraberlik temalarının işlendiği şiirler öğrenciler tarafından seslendirildi. Şiirlerin seslendirildiği anlarda hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.

Velilerin de sahne alarak şiir seslendirdiği gecede konuşan okul müdürü Ersin Karaoğlu, öğrencilerin her alanda başarılarını artırmak, yeteneklerini ve farkındalıklarını ortaya çıkarmak için çalıştıklarına vurgu yaparak, "Bizim için her öğrenci bireysel bir değerdir. Bu değerleri işleyerek vatanına, milletine, ailesine faydalı bir nesil yetiştirmek için gayret ediyoruz. Önemli olan yarının büyükleri olacak çocuklarımızın hayatında unutamayacakları güzel hatıralar bırakmaktır. Bu programların da öğrencilerimizin hayatında unutamayacakları güzel hatıralar olarak kalacağını ümit ediyorum." dedi.

Sanata gönül vermiş öğrencilere alkışlarıyla destek olan velilere teşekkür eden Ersin Karaoğlu, "Öğrencilerimi performanslarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimi kutluyorum." diye konuştu.