Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen 'Sevgiyle Uzanan Eller Projesi'nde sevgi kupası adı altında bir turnuva düzenlendi.

Sevgiyle Uzanan Eller Projesi'nde sevgi kupası turnuvasına Hacınabispor, Kızılırmakspor, Bafra Beşiktalılar derneği ve Bafra Galatasaray Derneği katıldı.

Düzenlenen sevgi kupası töreni konuşan Kaymakam Halis Arslan, şu ifadeleri kullandı: "Sevgiyle uzanan eller projesi içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler arasında sevgi kupası turnuvasını düzenledik ve ilk startını verdik. Çocuklara yani geleceğe yatırım yapmak çok önemlidir. Evlatlarımızın bu şehrin negatif ortamında spor yapmalarını sağlamak için destek vermeliyiz. Turnuvanın tatlılık içerisinde geçmesi dileğiyle aramızda bulunan Balkaymak Dondurma Salonu'nun Sahibi Ahmet Yıldız’ın getirmiş olduğu dondurmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yaz spor okullarımızın asıl gerçeği gençlere sporu sevdirmek, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak ve onların fiziksel ve sosyal aktivitelere katılmalarını sağlamak amacıyla yapılmıştır. Vuracağınız her topa sevgi için vurun."