Şırnak’ta PKK’lılarla girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik ile Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Serdal Uyanık’ın naaşları memleketlerine uğurlandı.
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ta öğlen saatlerinde ve akşam saatlerine PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan iki ayrı çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik ile Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Serdal Uyanık’ın cenazeleri, helikopterle memleketlerine uğurlandı. Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’ndaki törene Vali Ali İhsan Su, Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, İl Jandarma Komutanı Semih Özturan, şehidin silah arkadaşları ve geçici köy korucuları katıldı.
Şehitlerin naaşları ambulansla Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’ndaki helikopter pistine getirildi. Burada şehitlerin özgeçmişleri okundu. Ardından Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik’in naaşı İstanbul’a, Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Serdal Uyanık’in naaşı ise Çankırı’ya gönderilmek üzere helikopterle Şerafettin Elçi Havalimanı’na götürüldü.