MALATYA (AA) - AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Taha Özhan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, makamındaki ziyarette konuşan Polat, Özhan'ın Malatya'da yetişen ender büroklardan biri olduğunu belirterek, "Kendisinden hangi desteği, hangi yardımı istediysek bizden hiç bir zaman desteğini ve yardımını esirgemedi, bu anlamda tam bir Malatya sevdalısı kardeşimizdir. Kendisinin Milletvekilliği aday adaylığının Malatya'mıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Özhan da Malatya'dan milletvekili aday adayı olduğunu hatırlatarak, "Benim için yeni bir süreç, ama fiilen yıllardır içinde olduğum bir mekanizma. Allah nasip ederse amacımız Malatya'yı en güzel şekilde temsil etmek. Ankara’da hem partide hem bürokraside hem sivil toplum örgütlerinde hem de uluslararası arenada edindiğimiz tecrübeleri, birikimleri buraya aktaracağız" değerlendirmesinde bulundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat'a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Özhan, Polat'a çalışmalarında başarılar diledi.