KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kısa süre önce başlatılan halk günü uygulamasında bugüne kadar 500 vatandaşla görüştüklerini söyledi.

Palancıoğlu, her çarşamba gerçekleştirilen halk gününde vatandaşların görüş, istek ve taleplerini bizzat takip etme imkanı bulduklarını belirtti.

Görüşmelerde başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğunu anlatan Palancıoğlu, böylelikle sorunların anında çözüme kavuşmasını sağladıklarını dile getirdi.

Başkan Palancıoğlu, vatandaşlarla tek tek ilgilendiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Daha önce Kepez, Mevlana, Başakpınar ve Kuruköprü gibi mahallelerimizde yaptığımız toplantılar sürüyor. Bunun dışında talebi olanlarla görüşmek için haftada bir gün belirledik. Çarşamba günleri saat 12.00 ile 14.00 saatleri arasını halk günü olarak değerlendiriyoruz. İki buçuk ayda 500'ün üzerinde vatandaşla görüştük. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip hızlı şekilde ilgili birime aktararak çözülmesini sağlıyoruz. Bu görüşmelerde en çok iş başvuru talepleri geliyor. Bu talepleri karşılayamıyoruz. Çünkü belediye olarak büyük bir alım yapmamız mümkün değil. Diğer konular ise imar, asfalt, kaldırım gibi talepler geliyor. Ayrıca sadece tanışmak için gelen vatandaşlarımız da oluyor. Görüşmeye gelen her vatandaşımızı memnun ederek buradan ayrılmasını sağlıyoruz."