KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, fen işleri, park bahçeler ile temizlik işlerinden oluşan teknik birim yöneticileriyle planlama toplantısı yaptı. 

Başkan Palancıoğlu, başkan yardımcıları ve teknik birim amirleriyle Meclis Salonu'nda bir araya geldi. Toplantıda birimlerden geçen yıl tamamlanan ve bu yıl için planlanan çalışmalarla ilgili brifing alan Palancıoğlu, teknik birimlerin Talas'ın dışa açılan yüzü olduğuna dikkat çekti. Yol, asfalt ve kaldırım hizmetlerinin yerel yönetimlerin rutin işleri olduğunu ifade eden Palancıoğlu,  "Bu hizmetleri maksimum kalitede vermeye devam edersek diğer hizmetlerin yapımında hem zamandan hem de maddi olarak tasarruf sağlarız" dedi.

Yaklaşık 120 bin nüfuslu Talas'ın üçte ikisinin Mevlana Mahallesi'nde yaşadığını kaydeden Palancıoğlu, şöyle konuştu:

"Yaz mevsiminin sonuna kadar daha titiz çalışıp Mevlana Mahallesi'ni şantiye görünümünden kurtarmamız gerek. Burada sürekli inşaat yapıldığı için yol, asfalt, temizlik gibi hizmetlerin planlaması bitmiyor. Bu nedenle burada parseli bulunan vatandaşlarımıza belli bir süre için bazı avantajlar sağlayarak boş arazilerini biran önce yapılaştırmaya sevk edip, hizmetlerimizin planlamasını daha sağlıklı yapmaya çalışacağız. Bu çalışmayı diğer alt yapı kurumlarıyla beraber yaptığımızda Mevlana Mahallesi'ni şantiye görümünden kurtarmış olacağız."