KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tavlusun Sosyal Tesisi ve Kapalı Semt Pazar Yeri törenle açıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, törende, pazar yeri inşa ederken aynı zamanda sosyal tesis de yapmak istediklerini belirtti.

Her gün yeni bir tesisi halkın hizmetine sunduklarını ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Melikgazi ilçe sınırlarında 25 pazar yeri bulunmakta. Bunlardan 16'sı kapalı ve çok amaçlı semt pazar yeridir. Belediye olarak her gün yeni bir tesisi ve hizmeti halkın kullanımına sunuyoruz çünkü belediyeler olarak kamu kurum ve kuruluşları ile dayanışma içindeyiz. Pazarcılar ve tuhafiyeciler odası ile ortak çalışmamız bu mekanları şehrimize kazandırmaktadır. Hem halkamız temiz imkanlarda alışveriş yapabilmekte hem de esnaflar nezih iş yerleri ile daha rahat hizmet verebilmektedir. Hizmetin en büyük dayanağı ve sebebi ise istikrardır. İstikrar, güveni, huzuru ve gelişmeyi sağlamaktadır. Kayseri modeli bir belediye varsa bunda Kayseri belediyelerinin birlik ve beraberliği, istikrarlı yönetimi bulunmaktadır. Pazar yeri, sosyal tesis, market ve güneş enerji sistemi semt halkına hayırlı olsun. Burada olduğu gibi hizmetler zincirini tamamlayarak her hafta bir tesisimizi bölge halkının hizmetine sunuyoruz."