GAZİANTEP (AA) - AK Parti Gaziantep Milletvekili ve 25. Dönem adayı Şamil Tayyar İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde AK Parti teşkilatlarını ziyaret etti.

Tayyar, Nurdağı ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada, 5 yıl gibi kısa sürede ilçeye yapılan yatırımları anlattı.

Nurdağı’na Sosyal Güvenlik Kurumu açılması söz veren Tayyar, yeni yapılacak Nurdağı Devlet Hastanesi ihalesinin yakında yapılacağını ve ilçeye doğalgaz getirilmesiyle ilgili anlaşmayı yaptıklarının müjdesini verdi.

İslahiye ilçesine geçen Tayyar ve beraberindekiler, İslahiyespor Çılgınbeyler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Kaplan tarafından hediye edilen Tayyar, kaşkolu boynuna takarak sahada kazandıkları maçın masada kaybedilmesine itiraz ettiğini belirterek, islahiyespor’un her zaman yanında olduğunu ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisinin Üniversiteden hocası olduğunu anımsatan Tayyar, Bahçeli’nin iyi bir hoca olmasına rağmen iyi bir siyasetçi olmadığını vurguladı.

Tayyar, hayatında 13 rakamının çok önemli rol oynadığını bahisle Bahçeli’nin hesabıyla 2040 yılında kendisinin başbakan olacağı sözü herkesi güldürdü.

Milletvekilliği süresi boyunca çok sayıda önemli projeye imza attığını ifade eden Tayyar, halkın dualarıyla bugüne geldiklerini, Nurdağı ve İslahiye ilçelerindeki yatırımlara devam edeceğini sözlerine ekledi.