TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Hep birlikte tüm sorunların üstesinden gelebilecek cesaret ve kararlılıktayız. Bunun için terörü de bitireceğiz." dedi.

Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından bir otelde verilen iftara katıldı.

Burada partililere seslenen Aydın, Türkiye'nin çağ atlayacağı ve bir sorunu çözeceği zaman birileri tarafından düğmeye basıldığını söyledi.

Dünyanın en büyük projelerini Türkiye'nin gerçekleştirmesinden kıskançlık ve haset duyanların bulunduğunu kaydeden Aydın, şöyle konuştu:

"Bugün yine bu ülke üzerinde, bu millet üzerinde operasyon yapmaya kalkıyorlar. Uyanık olacağız. Ramazanın birliği, kardeşliği, dirliği, her neyse bunu sadece ramazana mahsus değil, bir ümmet kardeşliği, Mümin kardeşliği bilinciyle her daim yaşamak ve yaşatmak zorundayız. Oynanan tüm bu oyunları görmek zorundayız. Ne oluyor, ne bitiyor? Dış politikada ülkeler böylesi oyunların içerisinde. Türkiye neden böyle terör belasıyla karşı karşıya kalıyor? Niye bunları taşeron olarak kullanıyorlar? Çünkü onlar 'dünya 5'ten büyüktür' diyen reisten rahatsızlar. Şunu bilsinler ki dünya gerçekten 5'ten büyüktür. O 5 ülkenin iki dudağı arasına hapsolunmayacak kadar büyüktür ve güçlüdür. Bunun için dünyanın uyanması lazım. Dünyayı uyandıracak olan da dünyanın tüm mazlumlarının umut ışığı olan lider Recep Tayyip Erdoğan'ın ve onun seçtiği de sizlerin seçtiği iktidardır."

AK Parti'nin ümmetin umudu olduğunu belirten Aydın, "Biz bugünün coğrafyasının umudu olduk. Biz tüm mazlumların umudu olduk. Adeta kaderi olduk. Biz güçlü olursak onlar güçlü olacak. Biz başımız dik bir şekilde dolaşabilirsek, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyebilirsek o zaman tüm mazlumların sesi daha güçlü çıkacaktır. Tüm mazlumlar, o zalimlerin karşısında hep birlikte daha dik durabilme cesareti gösterecektir." diye konuştu.

Oynanan tüm oyunların farkında olacaklarını anlatan Aydın, "Biz daha çok birlik olacağız, daha çok beraber olacağız. Biz inşallah hep birlikte nasıl ki Türkiye ize hep birlikte nasıl bu coğrafyayı koruduysak, hep birlikte de tüm sorunların üstesinden gelebilecek cesaret ve kararlılıktayız. Bunun için terörü de bitireceğiz." ifadelerini kullandı.

İftara AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez ile AK Parti Adıyaman milletvekilleri Adnan Boynukara ve İbrahim Halil Fırat katıldı.