Tekirdağ’da Ramazan Bayramı dolayısıyla Tuğlalı Park’ta düzenlenen bayramlaşma törenine yüzlerce vatandaş katıldı. Bayramlaşma töreninde AK Partili ve CHP’li vekiller arasında samimi anlar yaşandı.
Tekirdağ Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Merkez ilçe Süleymanpaşa Tuğlalı Park’ta gerçekleştirilen törene, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Metin Akgün, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, İl Jandarma Komutanı Erdal Eren, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve anı sıra vatandaş katıldı. Tekirdağlı vatandaşlar Vali Ceylan ve belediye başkanları ile bayramlaştı. Törende çocuklara harçlık dağıtılırken diğer vatandaşlara lokum ve şeker ikram edildi. Tuğlalı Parkta bir araya gelen vatandaşlar, bayramlaştıktan sonra protokol üyeleriyle Mutlukent Çay Bahçesinde çay içti.
AK Parti ve CHP’li vekiller arasında samimi anlar
Öte yandan Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni nedeniyle bir araya gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün ve CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de bayramlaştı. Daha sonra protokol üyeleriyle beraber Mutlukent Çay bahçesine geçen AK Partili Yel ve CHP’li Yüceer uzun uzun sohbet etti.