İSTANBUL (AA) - TeknoSA, gelişen teknoloji, müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda TeknoSA Mobil markasıyla mobil iletişim hizmeti de vermeye başlıyor. TeknoSA, böylece Türkiye’de mobil iletişim hizmeti veren ilk ve tek teknoloji perakende şirketi olacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TeknoSA Mobil, tarife ve paketleri, sadeliği ve kolay anlaşılırlığıyla öne çıkarken, yurtiçi ve yurtdışı kullanım için internet, kısa mesaj ve konuşma gibi ihtiyaçlara cevap veriyor. TeknoSA Mobil, avantajlı tarifelerinin yanı sıra tarifelerle sunulacak hediye çekleri ile de tüketicilerin teknolojiye erişimini kolaylaştıracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, TeknoSA Mobil’in müşterilerin bütünsel teknoloji hizmeti alma taleplerini karşılamak amacıyla hayata geçirildiğini belirtti. TeknoSA Mobil'in, sadece bir mobil iletişim hizmeti değil bir hizmetler bütünü olduğuna dikkati çeken Oyman, şunları kaydetti:

"Müşterilerimiz, tek bir noktadan kendisi için en uygun ürün ve mobil iletişim hizmetine TeknoSA Mobil ile kolayca ve avantajlı bir şekilde ulaşma fırsatı bulacak. Teknolojinin gelişimine paralel olarak, mobil bağlantıya ihtiyaç duyan ürünlerin sayısı hızla artıyor. TeknoSA mağazalarında da bu trendi görüyoruz. Birbiriyle konuşan cihazların, giyilebilir ürünlerin hayatımıza daha yoğun girmesiyle talep daha da yükselecek. Biz de TeknoSA Mobil ile teknolojilere mobil bağlantı hizmeti sağlarken, TeknoSA Mobil sahibi müşterilerimize de ihtiyaç duydukları tüm teknoloji ürünlerinde fırsatlar sunacağız. Bundan 15 yıl önce “Herkes için Teknoloji” felsefesiyle çıktığımız yolda, TeknoSA Mobil ile artık “Her Şey Dahil Teknoloji” de sunuyoruz.”

 

- Tek noktadan "Her Şey Dahil Teknoloji"

Son yıllarda hızlı bir değişim gösteren teknoloji trendlerine de değinen TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, TeknoSA olarak tüketicilerin gelişen bu teknoloji karşısında artan ihtiyaçlarını karşılamak üzere her zaman yenilikçi çözümler sunmak üzere çalıştıklarını ifade etti. 

Tek noktadan teknoloji ürünleri ve mobil iletişim bağlantı hizmeti sunarak sektöre yeni bir boyut getirdiklerini kaydeden Oyman, "Yeni nesil müşteri, her yerde, her an, herkes ile iletişimde. Bugün dünyada mobil cihazların insan nüfusundan fazla olduğu hesaplanıyor. Sadece Türkiye’de 2014 yılında yaklaşık 10 milyonu aşkın akıllı telefon, 1,5 milyonu aşkın akıllı TV, 3 milyona yakın tablet ki bunların yüzde 10’u mobil bağlantılı şekilde satıldı. Mobil abone sayısı 72 milyonu buldu. 50 milyonu aşkın abone, cihazlarında 3G internet kullanıyor, yani her an bağlı durumda. TeknoSA olarak, teknolojiye dair müşteriye değer katan hizmetlerimizi, bilimsel ve akıllı perakendecilik uygulamalarımızı müşteri odaklı hizmet kültürü ile birleştirerek, Türkiye’de teknoloji perakendeciliği sektörünü geleceğe taşımaya devam edeceğiz” değerlendirmelerinde bulundu.

 

-TeknoSA Mobil, Türkiye’nin 81 ilindeki TeknoSA mağazalarında olacak

Açıklamaya göre, TeknoSA Mobil hizmeti, Türkiye’nin 81 ilindeki 300’e yakın TeknoSA mağazasında sunulacak. Mağazalarındaki 3 bin teknoloji uzmanı satış danışmanı ile TeknoSA, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda en iyi tarifeyi sunarken, satış sonrasında cihaz ya da bağlantıyla ilgili konularda her kanaldan müşterilerine kesintisiz hizmet verecek.

TeknoSA Mobil, Sabancı Topluluğu’nun bilgi teknolojileri konusunda 40 yıllık deneyim sahibi şirketi BİMSA’nın katkılarıyla hayata geçirildi. BİMSA, TeknoSA Mobil hizmeti için bilgi teknolojileri altyapısı ve telekom danışmanlığı sağladı. Entegrasyon konusunda sahip olduğu deneyimle TeknoSA Mobil’in hayata geçirilmesinde iş süreçlerinin en kısa sürede ve verimli bir şekilde tamamlanması rolünü de BİMSA üstlendi.

TeknoSA Mobil tarifeleri ve TeknoSA Mobil abonelerine özel kampanyalar hakkında bilgilendirmeler hizmete özel açılan www.teknosamobil.com adresinde yer alacak.