Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Konya Şubesi ‘Mehmetçiklerimize Konya’dan Ağız Tadı’ kampanyası kapsamında Hakkari Dağ ve Komando Okuluna Konya şekeri, Konya gevreği ve öğrencilerin yazmış olduğu mektupları gönderdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinde bir araya gelen emekli askerler, terörle mücadelede ön saflarda yer alan Hakkari Dağ ve Komando okuluna Konya’ya özgü yiyeceklerin yanı sıra öğrencilerin yazmış olduğu mektupları gönderdi. Dernek Başkanı Tayyar Yıldırım, Hakkari Dağ ve Komando Okulunda görevli Mehmetçiğimize Konya’yı tanıtan bazı ürünleri göndererek onların ağızlarını tatlandıracaklarını söyledi.

Askerlerle gönül birliği içerisinde olmak için böyle bir kampanya yaptıklarını belirten Başkan Yıldırım, "Vatanımızın sınırlarını bekleyen, ülkemizde terör ve diğer unsurlarla verebileceği zararları önlemek için gece gündüz demeden bu zor kış şartlarında görev yapmaya çalışan Mehmetçiğimizi yanında olduğumuzu bir nebze olsun göstermek için ürünlerle birlikte mektuplar yazarak Mehmetçiğe moral vermek adına bu kolileri gönderiyoruz. Kolilerin içinde Konya’ya özgü yiyecekler, çikolata, gofret gibi ürünler var” dedi.

Basın toplantısının ardından koliler kargo aracına yüklenerek Hakkari Dağ Komando okuluna gönderildi.