İstanbul Vezneciler’deki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 21 yaşındaki Elif Tutuş İnce memleketi Malatya’da gözyaşları arasında toprağa verildi.
Battalgazi İlçesi Alibaba Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına Vali Süleyman Kamçı, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şahin Karahan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İnce’nin babası Hasan İnce ile kardeşleri ve eşi Engin İnce cenaze namazında güçlükle ayakta durabildi. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze namazından sonra Elif Tutuş İnce’nin cenazesi Alibaba Mezarlığı’nda toprağa verildi.
İstanbul Vezneciler’de çevik kuvvet polisi servis aracının geçişi sırasında bombalı araçla gerçekleşen saldırıda 7 polis şehit olmuş, 5 sivil vatandaşta hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenler arasında bir banka şubesinde görevli Elif Tutuş İnce de bulunuyordu. Malatya’nın Pütürge ilçesi Ulutaş Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan İnce’nin bir yıl önce evlendiği ve ailesinin Battalgazi ilçesi Kadıçayırı Mahallesi’nde yaşadığı öğrenildi.