MALATYA (AA) - Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu (TETESFED) Başkanı Osman Yeşilyurt, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

MESOB'dan yapılan açıklamaya göre, hastanede tedavi gören Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Baştürk’ü ziyaret etmek amacıyla Malatya'ya gelen TETESFED Başkanı Yeşilyurt ve yönetimi daha sonra MESOB Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Baştürk'ü hastanede ziyaret eden Yeşilyurt, kentteki elektrikçilerin sorunları hakkında da bilgi aldı.

MESOB Başkanı Keskin ile de Malatya esnafına ziyarette bulunduklarını bildiren Yeşilyurt, "Malatya'yı küçük bir il sanıyorduk ama çok canlı bir il olduğunu gördük. İstanbul'un İstiklal Caddesi gibi gezdiğimiz her yer kalabalıktı, bir canlılık vardı. Çok memnun olduk." ifadelerini kullandı.

Keskin ise federasyon başkanına ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlamaktır. Türkiye'nin ahilik kültürüne çok ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz. Ben de yıllardır ahilik kültürünün ders kitaplarında okutulmasını ve ahilik kültürünün toplumda yer bulmasını istiyor ve çalışıyorum. Ahilik kültürü bu memleketin çimentosudur. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.