Türkiye’de yaşanan darbe girişiminin ardından THY’nin durdurduğu uçuşları, sabah 06.00 itibariyle başlayacak. Uçuşların başlayacağını Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya üzerinden duyurdu.
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan askeri kalkışma esnasında askerlerin Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’ni ele geçirmesinin ardından uçuşlar durdurulmuştu. Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada uçuşların yeniden 06.00 itibariyle başlanılacağı duyuruldu.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya üzerinden şunları söyledi:
“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın çağrısı ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki operasyonlarımız normale dönmüş olup Türk Hava Yolları olarak tüm uçuşlarımızın saat 06.00 itibariyle başlaması planlanmaktadır. Değerli yolcularımızın mağduriyet yaşamaması için web sitemizdeki güncel bilgileri takip etmelerini rica ederiz. Değerli yolcularımız ve aziz milletimize saygı ile duyurulur. “