Samsun’un Terme İlçesi’nde park halindeki TIR’a arkadan çarpan otomobilde hayatını kaybeden biri üniversite öğrencisi iki arkadaş Çarşamba’da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatlarını kaybeden Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde üçüncü sınıfa geçen Sefa Keskin(21) ile arkadaşı, Fatih İnan’ın(24) cenazeleri Terme Devlet Hastanesi morgundan alınarak Çarşamba’da ki baba ocaklarına getirildi. Cenaze araçları evin önüne geldiğinde yakınları gözyaşlarına boğuldu. İki arkadaşında aileleri güçlükle ayakta durdu. Ordu Üniversitesi'nden çok sayıda arkadaşı da acılı haberi alınca Çarşamba’ya geldi.

İki arkadaşın için Çarşamba Rıdvan Paşa Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazının ardından cenazeler Göğceli Mezarlığında gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı.

Düzenlenen Cenaze törenine Çarşamba Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, rektör yardımcıları, öğretim görevlileri, Ordu Üniversitesinden öğrenciler, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Terme Devlet Hastanesi mevkisinde, Fatih İnan (24) yönetimindeki 52 FT 302 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 07 N 3700 plakalı kamyona çarptı. Kazada, sürücü İnan ile otomobilde bulunan Sefa Keskin (21) olay yerinde öldü. Yaralanan Sefa Taşan (26) Terme Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.