Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz yıl kurulmasının ve faaliyete geçmesinin ardından birçok ses getirecek projeye imza atan ve adından sıkça söz ettiren TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığının bu başarısını TÜMKİAD Genel Merkezi tarafından bir plaket ile taçlandırıldı.
Türkiye genelinde 26 il başkanlığı bulunan TÜMKİAD, İstanbul’da tüm il başkanlıkları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla büyük bir buluşma gerçekleştirdi.
Burada bir konuşma yapan TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, ülkenin yeni yüzlere ve yeni isimlere ihtiyacının olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Bugün yüzlerce sanayici iş adamı bir araya geldi. Gördüğünüz bu sanayicilerin yanında onlarca yüzlerce hatta binlerce insan çalışıyor. Yüzbinlere yön verebilecek ve yüzbinlere iş imkanı sağlayan Anadolu yiğitleriyle bugün 26. İlimizin mazbatasını verdik. Bizim hedefimiz, ülkemizin, Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılına denk gelen 2023 yılında 50 il başkanlığıyla hedefimize ulaşmaktır.” 
Tanrıkulu, gelecek için daha umutlu olduklarını ve gelecek nesillere ekonomide güçlü bir STK, güçlü bir millet ve devlet için el ele kol kola verdiklerini söyledi. 
Programın öne çıkan isimlerinden birisi de TÜMKİAD’ın Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık ve yönetim kurulu üyeleri oldu.
Yaklaşık 1 yıl önce kurulan bir il başkanlığı olmasına rağmen kısa sürede kat ettikleri mesafeyle başarıları takdir topladı. Kentte gerçekleştirdikleri birçok sosyal sorumluluk projesi, Türkiye genelinde yankı uyandırdı. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu’da bu başarıyı plaket ile ödüllendirerek taçlandırdı. 
Ödül almaları sonrasında konuşma yapan TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, “Bu gurur hepimizin” diyerek, “Sağa sola bakmadan, insanların gönüllerine dokunarak bütünleştirici ve birleştirici politikamız ile STK dünyasına yeni bir soluk getirerek gümbür gümbür geliyoruz.” İfadelerini kullandı.