Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın katılımıyla ilk kez Diyarbakır’da tam kadro olarak 5’nci bölge 2’inci iftar programı düzenledi.
Diyarbakır’da ilk kez tam kadro olarak iftar programı düzenleyen TÜMSİAD, 5’inci bölge 2’nci iftarını kentte düzenlenen programla gerçekleştirdi. Dicle Üniversitesi Havuz Başı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, il Başkanı Hüseyin Oğulmuş, Vali yardımcısı Mehmet Çağrı Özpolat, Güneydoğu Anadolu Şube Başkanları, iş adamları, ve çok sayıda davetli ile basın mensupları katıldı. Program, Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başladı.
“TERÖR BELASINDAN BİRAN ÖNCE KURTULMAK İSTİYORUZ”
Programda konuşan Genel Başkan Yaşar Doğan, Diyarbakır’a TÜMSİAD olarak ilk kez geldiklerini ve uzun zamandır gelemediklerini ancak kentte bir şubelerinin olduğunu söyledi. Doğan,“Malum olaylardan dolayıdır. Terör belasından biran önce kurtulmak istiyoruz. İşadamları olarak yatırımlar ve yapacağımız işlerden dolayı bölge bakirdir. Burada, İstanbul ve Ankara’da arkadaşlarımız proje üretiyorlar. Onun için İstanbul’dan arkadaşlarla beraber geldik. Destek olalım dedik” dedi.
İl Başkanı Hüseyin Oğulmuş ise yaptığı açıklamada, ramazan ayının memlekete huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
Programın ardından TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın koordinesinde bölge toplantısı yapılacak.