Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 230 gençlik merkezinden yaklaşık 2 bin 500 gönüllü genç, bulundukları il ve ilçelerdeki polis merkezlerini ziyaret ederek, ülke genelinde başlatılan “#PolisiminYanındayım” kampanyasına destek veriyor.
İstanbul’da hafta sonu yaşanan hain terör saldırılarının ardından ülke genelinde başlatılan “#PolisiminYanındayım” kampanyasına, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı gençlik merkezlerine üye gençlerden de destek geldi. Ülke genelinde bulunan 230 gençlik merkezinden yaklaşık 2 bin 500 gönüllü genç, bulundukları il ve ilçelerdeki polis merkezlerini ziyaret ederek, başsağlığı dileyip polislere moral verdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir bütün olarak Türkiye’yi ve herkesi hedef alan Beşiktaş’taki saldırılar lanetlenerek, “Millet olarak; sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan polisimizi, Gençlik Merkezleri ailesi olarak gençlerimizle beraber ziyaret edip, başsağlığı diliyoruz” denildi.
Kayseri, Denizli, Kocaeli, Sakarya, İstanbul, Ankara, Erzurum, Samsun, Trabzon, Adana ve Kırıkkale başta olmak üzere ilçelerdeki gençlik merkezleri de dahil 230 gençlik merkezinden yaklaşık 2 bin 500 gönüllü genç ve gençlik merkezi çalışanları, polis merkezi ve karakollara taziye ziyaretlerinde bulundu. Gençlik Merkezleri üye ve çalışanlarının “PolisiminYanındayım” kampanyası çerçevesinde polis merkezleri ziyaretleri hafta sonuna kadar sürecek.