KAHRAMANMARAŞ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Erkoç, mesajında, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümünü kutladı.

170 yıldır demokratik hukuk devletinin vazgeçilmezi, can ve mal güvenliğinin sağlanmasında başrolü oynayan polis teşkilatının, kuruluşundan bugüne kadar, kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getirdiğini belirten Erkoç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde, aynı zamanda güvenli bir huzur ortamında varlığını sürdürebilmesi, hiç şüphesiz kıymetli polis teşkilatımızın varlığının bir eseridir. Her türlü tehdide karşı vatanına hizmet konusunda görevini gözünü kırpmadan ifa eden polisimiz milletimizin göz bebeği olmaya devam edecektir. Polis Haftası'nda, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmetle anıyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle ilimizde de hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatının bütün mensuplarına başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum."