Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerini yemekte bir araya getirdi.

Polisevi'ndeki yemek programında konuşan AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Türkiye'nin ilerlemesini ve büyümesini istemeyenlerin, terör örgütleriyle işbirliği yapanların, PKK'yı maşa olarak kullananların ve bu ülkeye ihanet edenlerin karşılarında şehit ve gazileri bulduğunu söyledi.

Terörün er yada geç bitirileceğini ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Sizler bu ülkeye ve bizlere emanetsiniz. Bizler yalnızca törenlerde bulunanlar değil, aynı zamanda yüreğiyle beraber yanınızda olanlardanız. Dünya, bu ülkenin tarihinde şehitliğin Çanakkale'yle beraber nasıl bir cesamet oluşturduğunu gördü. Bunu izahat etmekte zorlandılar, güçlük çektiler. Türkiye'nin şu anda hiç şüphesiz ki en büyük kamburu olan terör belası, er veya geç inşallah nihayetlendirilecektir. PKK'nın kalleşçe kurduğu tuzaklar bir bir, ne yazık ki bedelleriyle beraber kaldırılacaktır. Şehitlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyoruz."

Yıldız'ın konuşmasının ardından, Hunat Camisi İmamı Abdullah İslam Kur'an-ı Kerim okudu.

Program, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmeddin Nursaçan'ın sohbetinin ardından, İl Müftüsü Şahin Güven'in duasıyla son buldu.

Programa, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı, Erdoğan Aygenç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile çok sayıda davetli katıldı.