Dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi timi Türk Yıldızları ekibi Kayseri’de gösteri öncesinde tam kadro olarak Meysu Outlet AVM’de hayranları ile buluştu.

Havacılığa olan sevgiyi güçlendirmek adına düzenlenen imza günü ve havacılık söyleşisi, Meysu Outlet AVM zemin katındaki etkinlik alanında gerçekleştirildi. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, ilginç görüntülere sahne oldu. Kırklareli’nden Kayseri’ye gelen Serkan Ayhan isimli ziyaretçinin söyleşi sırasında okuduğu Arif Nihat Asya’nın Bayrak isimli şiiri büyük beğeni topladı.

Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Kurmay Binbaşı Şenol Çetin, şiiri okuyan Serkan Ayhan’ı tebrik ederek kendisine Türk bayrağı brövesi hediye etti. Bebekleri ve küçük yaşlardaki çocukları ile gelen aileler ise bebeklerini pilotların kucağına oturtarak fotoğraflar çektirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren imza günü ve havacılık söyleşisi sırasında uçakların gökyüzünde gösterisi anında çekilmiş büyük posterleri pilotlar tarafından imzalanarak hayranlarına dağıtıldı. Bazı vatandaşlar ise pilotların imzalarını, posterler yerine giydiği tişörtünün üzerine attırmayı tercih etti.

Meysu Outlet AVM Müdürü Caner Sabaner, düzenlenen bu etkinlik için Türk Yıldızları’na teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.