Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanlığı, üç ayların başlaması dolayısıyla geleneksel helva ikramında bulundu. Sağlık Müdürlüğü yanında helva ikramı etkinliğe vatandaşlar ve siyasiler büyük ilgi gösterdi.

TÜRKAV Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı, “Cenab-ı Allah’ın rahmetinin sağanak sağanak yağdığı, manevi iklimin çevremizi sardığı, içerisinde mübarek gün ve geceleri barındıran rahmet kapısı üç ayların başlaması dolayısıyla bu yıl 5.sini düzenlediğimiz helva ikramı etkinliğini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yaptığımız bu tür çalışmalarda ve ikram ettiğimiz bu helvada katkısı olanlara teşekkür ediyor, geçmişlerinin ruhuna Fatihalar okuyarak dualar ediyoruz” dedi.

Bölükbaşı, TÜRKAV olarak içersinde mübarek gün ve geceleri barındıran üç ayların, ülkemize, milletimize, Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederken, “İbadet ve duaların bolca yapıldığı bu mübarek aylarda, dualarımız devletimizin ebediyen yaşaması, Türk-İslam alemi üzerinde dolaşan kara bulutların dağılması üzerine olsun. ‘Yâ Rabbi! Recep ve Şabanı bize mübarek eyle, bizi Ramazan'a kavuştur’ diyen Peygamber Efendimizin yapmış olduğu bu dua ile sözlerimi tamamlarken, 23 Nisan Perşembe gecesi idrak edeceğimiz Regaip Kandili’nin Türk-İslam alemine hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan dilerim” ifadelerini kullandı.