KAYSERİ (AA) - Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Düzgün'ün Çelen'i Kayseri’de görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti belirttiği ifade edildi.

Kayseri’nin spor alanında da ülke genelinde söz sahibi olduğunu, profesyonel liglerde çeşitli branşlarda temsil edildiğini belirten Düzgün, "Cimnastik de önem verdiğimiz bir branş. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki takımımız Türkiye Şampiyonluğunu yakaladı. Başarının devamının sağlanması hatta uluslararası alanda da başarının yakalanabilmesi için çalışmalar belli bir disiplin altında sürdürülüyor" açıklamasında bulundu.

Çelen de Düzgün'e ilgisinden dolayı teşekkür ederek, Kayseri'nin cimnastik sporunda gösterdiği başarıya dikkati çekti ve bu alandaki başarıların ve sporcuların daha da artması için yeni bir salona ihtiyaç duyulduğunu aktardı.

Kayseri ziyareti sırasında şampiyon sporcularla bir araya geldiğini ve antrenmanların yapıldığı salonu yerinde incelediğini ifade eden Çelen, federasyon olarak başarıyı destekleyeceklerini, Ankara'ya döner dönmez Kayserili sporculara malzeme desteği sağlanması yönünde çalışma yapacağını belirtti.

Çelen'in ziyareti sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de hazır bulundu.