Üniversiteler arası Basketbol 1. Lig müsabakaları Turgut Özal Üniversitesi’nde bugün başlayacak.
Üniversiteler arası Basketbol 1. Lig müsabakaları Turgut Özal Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Üniversite Sporları Federasyonun 2015-2016 Spor organizasyonları kapsamında 18-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Basketbol 1.Lig Müsabakalarının açılışı bugün saat 12:00’de bütün üniversite takımlarının katılacağı açılış töreni ile başlayacak. Maçlarda 10 üniversite kupa heyecanı yaşayacak. 8 erkek, 5 bayan takımın mücadele edeceği maçlara Merkez Kampüs Spor Salonu ev sahipliği yapacak.
Müsabakalara ilişkin Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülkadir Şengün, "Üniversite Sporları Federasyonun Basketbol müsabakaları için bir araya gelecek olan Basketbol Takımlarını ağırlamaktan ve ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ankara’daki Üniversiteler arasında gerçekleşecek bu spor organizasyonun dostluk ve kardeşliği daha çok pekiştirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Doç. Dr Atilla Pulur ise şunları kaydetti:
"Turgut Özal Üniversitesinin göstermiş olduğu misafirperverlik için Federasyonumuz ve Üniversiteler adına teşekkürlerimi sunuyorum. Turgut Özal Üniversitesinin ev sahipliği yapacağı Basketbol Maçlarının Üniversiteler arasındaki iletişime güzel katkılar sağlayacağı düşüncesindeyim.”