Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırılarının ardından çok sayıda ünlü Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Sanatçılardan İzzet Yıldızhan düzenlenen saldırıyla ilgili, “Hep Kürtlerin üzerine atılan konular oluyor ya bunlar, bir Diyarbakırlı olarak PKK Kürtleri temsil etmiyor, Kürt’üm beni temsil etmiyor” dedi.
10 Aralık gecesi Beşiktaş’ta iki farklı noktada düzenlenen hain terör saldırılarının ardından polislere taziye ziyaretleri devam ediyor. Birçok vatandaşın ve kurumun ziyaret ettiği polis memurlarına bugün de ünlü sanatçılar taziye ziyaretinde bulundu. Bayrampaşa’da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne İzzet Yıldızhan, Muazzez Ersoy, Merve Özbey, Deniz Akkaya, Altay, Doğukan Manço, Metin Şentürk, Mehmet Gezegen, Burak Kut, Sinan Özen, Doğuş, Emre Kaya’nın yanı sıra çok sayıda ünlü geldi. Sanatçılar, polisleri ziyaret ederek, güvenlik güçlerinin yanında olduklarını bildirdi. Hain terör saldırılarını kınayan sanatçılar, polislere sarılarak onların yanında oldukları mesajını verdi.

“PKK Kürtleri temsil etmiyor”
Terör olaylarının milletin güçlü duruşuyla aşılacağını belirten Şarkıcı İzzet Yıldızhan, “Terör dünyanın Türkiye üzerinde oynadığı bir oyun aslında bunları aşacağız çünkü bizde çok yürekli bir cumhurbaşkanı var. Problem Türkiye’nin güçlü oluşu, olmamasını istemek yani biraz siyasi bu çünkü biz dünyaya oynuyoruz. Bir yasa sunuldu meclise ve bir sonraki gün patlama oldu. Hep Kürtlerin üzerine atılan konular oluyor ya bunlar bir Diyarbakırlı olarak PKK Kürtleri temsil etmiyor, Kürt’üm beni temsil etmiyor. Bu tamamen Amerika’nın, İsrail’in, Almanya’nın, Fransa’nın daha farklı ülkelerin bizim ülkemiz üstünde oynadığı bir oyundur” dedi.

“Birebir polislerin ortasına yapılmış bu saldırıyı esefle kınıyorum”
Bugün Türkiye’de huzur içerisinde yaşayabiliyorsak polislerimiz sayesinde diyen Deniz Akkaya, “Bir kadın olarak Türkiye’de en güvendiğim güç hep polis olmuştur. Bu ülkede polisler olduğu için ben bir kadın olarak özgür, hür ve rahatlıkla hareket edebiliyorum. Direkt, birebir polislerin ortasına yapılmış bu saldırıyı esefle kınıyorum. Polisin mutlu olmadığı bir ülkede vatandaşlar da mutlu olmaz” diye konuştu.

“Bütün polis ailelerinin hepsine baş sağlığı dilemek istiyorum”
Olaydan çok etkilendiğini ve her zaman güvenlik güçlerinin yanında olacağını ifade eden Emre Kaya, “Böyle bir durumda kimsenin sessiz kalmaması gerekiyordu. Ben Vodafone Arena’nın açılışında çıktım ve şarkı söyledim. Orada öyle güzel bir kalabalık vardı ki bu gün böyle bir şeyin olması beni o kadar mutsuz etti ki bütün polis ailelerinin hepsine baş sağlığı dilemek istiyorum” diye konuştu.

“Bundan başka ülkemiz yok ölürsek de bu ülkedeyiz kalırsak da”
Yaralı vatandaşlar için acil şifalar dileyen Muazzez Ersoy, “Büyük bir acı yaşadık ama emniyet güçlerimizin, polislerimizin, askerlerimizin yanındayız. Bundan başka ülkemiz yok ölürsek de bu ülkedeyiz kalırsak da. Tüm arkadaşlarımızla birlikte her türlü mücadeleyi omuz omuza vereceğimizi de belirttik. Baş sağlımızı da diledik, ülkece ulusumuzun başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

“Teröristlerle ilgili cümle kurarken herkesin amasız ancaksız cümle kurası lazım”
Türk milletinin birçok olayın üstesinden geldiğini ifade eden Metin Şentürk, “Bu ülke ne hainler, ne alçaklarla baş etti. İnşallah bunların da sonu gelecek. Artık terör ve teröristlerle ilgili cümle kurarken herkesin amasız ancaksız cümle kurası lazım aksi takdirde terörist sayılır” diye konuştu.

“İstemiyorsan git başka yerde yaşa, uzak durun bizden”
Polis memurlarını ziyaret ederek taziye dileklerinde bulunan Şarkıcı Doğuş, “Bu hain köpekler bunu yaptıkça şunu bilmeleri lazım. Biz birlikte Türkiye’yiz bunların yapmış oldukları bu şerefsizlikler bizi yıldıramaz. Şefkatli olan, iyi niyetli olan, bütün güzelliği yapan biz hainliği yapan sen istemiyorsan git başka yerde yaşa, uzak durun bizden istemiyoruz" dedi.

“Ardı kesilmeyen facialardan canımız çok yanıyor”
Saldırılardan dolayı çok üzüntülü olduğunu belirten Doğukan Manço, “Ardı kesilmeyen facialardan canımız çok yanıyor ve dur durak olmadan bunlar devam ediyor, söyleyecek fazla şeyim yok gerçekten çok üzgünüm. Burada meslektaşlarını kaybetmiş, polisler için ziyarete geldik. Onlar sayesinde hayatlarımıza devam edebiliyoruz” dedi.
Ünlü sanatçılar, polislere taziye ziyaretinin ardından toplu olarak basın açıklaması yaparak Bayrampaşa’da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden ayrıldı.