Artvin’de yaşanan sel felaketi nedeniyle Hemşinliler Hizmet Vakfı Vakıf Başkanı Necmettin Aydın öncülüğünde 2 TIR dolusu malzeme, Artvin'in Hopa, Borçka ve Arhavi ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Hopa Kaymakamlığı'na teslim edildi.

24 Ağustos da 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin kayıp olduğu ve çok sayıda vatandaşın yaralandığı sel felaketi ile yaşanan içme suyu sıkıntısı nedeniyle, Hemşinliler Hizmet Vakfı Vakıf Başkanı Necmettin Aydın, 2 TIR malzeme gönderdi.
Bölgede görev yapan ekiplerden ve yetkililerden bilgi alan Aydın, selin özellikle Hopa ilçesinde ciddi hasara yol açtığını, bu ilçede temiz içme suyu sıkıntısı yaşandığına dikkat çekti. Aydın, şu açıklamayı yaptı: “Sel felaketini haber alır almaz, 24 Ağustos gecesi aldığımız bilgilere göre temiz içme suyu sıkıntısı olduğunu öğrendik. Hopa ve Arhavi ilçelerine ulaştırılmak üzere 2 adet malzeme dolu TIR yola çıkarıldık. Hopa, Borçka ve Arhavi ilçelerinde meydana gelen sel felaketinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Hopa Kaymakamlığı'na teslim edildi. Bu büyük bir afettir. Yaşanan sel felaketi sonrası yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa sürede halkımızın yaraları sarılır. Bir nebze olsun yaraların sarılmasına yardımcı olabildiysek ne mutlu bize."