HATAY (AA) - Hatay Valisi Erdal Ata, Fenerbahçe'yi 60-55 yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı ilk kez kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Vali Ata, takımın Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanması nedeniyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a bir kutlama mesajı gönderdi.

Takımın kupayı almasında emeği geçenlere teşekkür eden Ata, mesajında şunlara yer verdi:

"Medeniyetler şehri olan, üç semavi dinin bir arada barış ve kardeşlik duygusuyla huzur içinde yaşadığı ilimizi bulunduğu noktadan çok daha güzel noktalara taşımak için hep birlikte çalışmaya özen gösteriyoruz. İlimizin tarım, turizm, sanat, eğitim, kültür ve spor dallarında olmak üzere her anlamda gelişimi adına Hatay Güç Birliği olarak yaptığımız çalışmalarımız şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde devam edecektir. Tüm bunların yanı sıra sporun insanları kaynaştıran ve taraftarlık olgusuyla dayanışmaya, birlik ve beraberliğine ve kentin sosyal ve ekonomik değerlerine sağladığı katkı göz ardı edilemez. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol takımını tekrar tebrik eder, şahsınızda tüm emeği geçenleri kutlarım."