Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, okullara yaptığı ziyaretler kapsamında, Esentepe Anadolu Lisesi, Karacaoğlan Ortaokulu ve Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Esentepe Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, okul müdüründen okulun başarı durumu, öğrenci sayısı, okulun fiziksel durumu ve okul güvenliği hakkında bilgi alarak, öğretmenlerle bir süre sohbet edip, herhangi bir sorun ya da taleplerinin olup olmadığını sordu.

Öğretmenlerle yaptığı sohbetin ardından okulun Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya gelen Vali Nurullah Naci Kalkancı, öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin bilgi ve başarıya giden yolda kendini en güzel şekilde hazırlamaları noktasında tavsiye ve nasihatlerde bulundu.

Buradaki ziyaretin ardından Vali Kalkancı, Karacaoğlan Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenlerle yaptığı sohbetin ardından sınıfları gezen Vali Kalkancı, öğrencilerle sohbet ederek, özel ilgi gösterdi.

Son ziyaretini Atatürk İlkokuluna gerçekleştiren Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler karşıladı.

Karşılama sonrası okulun konferans salonuna geçen Vali Kalkancı, minik öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel şiirleri dinledi.

Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya ve katılımcılara şiir ziyafeti veren Atatürk İlkokulunun minik çocukları, okuduğu birbirinden güzel şiirlerle büyük beğeni toplayarak, ayakta alkışlandılar.

En önemli önceliklerinin eğitim olduğunun altını çizen Vali Kalkancı, “Evlatlarımızın en iyi eğitimi almalarını hedefliyoruz. Malumunuz olduğu üzere eğitimde başarı, öğrenci, öğretmen, veli ve idare ile işbirliği içerisinde hareket edilmesi ve iletişim kanallarının açık olması sayesinde gerçekleşiyor.

Bu dayanışmayı gerçekleştiren okullarımızda bunun sonuçlarını görüyoruz. Tüm çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.