İstanbul Valisi Vasip Şahin darbe girişimi sırasında Boğaziçi köprüsünde açılan ateş sonucu 16 yaşındaki oğluyla birlikte hayatını kaybeden Erol Olçak’ın evine taziye ziyaretinde bulundu.
İstanbul Valisi Vasip Şahin ve eski Başbakan yardımcısı AK Parti Milletvekili Yalçın Akdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Boğaziçi köprüsünde açılan ateş sonucu 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçak’ın evine taziye ziyaretinde bulundu. Olçak’ın Üsküdar’daki evine gelen Vali Şahin ve Akdoğan’ı, Erol Olçak’ın abisi Yılmaz Olçak ve kardeşi Cevat Olçak karşıladı.
Taziye ziyaretinin ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin darbe girişimi sırasında yaralanan ve tedavilerine Siyami Ersek Hastanesinde devam eden 11 vatandaşı ziyaret etti. Yaralılarla yakından ilgilenen Vali Şahin, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.
Bazı yararlılar emir gelsin yeniden çımaya hazırız derken Vali Şahin, kendilerine teşekkür ederek ‘sizler görevlerinizi yaptınız’ dedi. Ziyaretin ardından Vali Şahin herhangi bir açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.