Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Volkswagen marka rengarenk “vosvoslar" Bulvar AVM’de sergilendi.
Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde (AVM) birbirinden farklı modeller ile vosvoslar ziyaretçilere unutulmaz bir nostalji yolculuğuna çıkartırken, eski model araba tutkunları birbirinden farklı ve renkli vosvoslar ile fotoğraf çektirme fırsatını elde ettiler.
Otomobil dünyasının en sevimli modellerinden oluşan sergi, 18-19 Mayıs tarihleri arasında Bulvar AVM alanında sergilenecek. Türkiye’nin çeşitli illerinden de gelecek olan yaklaşık 50’ye yakın vosvos araçlar yarın akşam saat 17.00’de şehir turu atacaklar.
Etkinlik hakkında bilgi veren Samsun Voswos Club Başkanı Bayram Dilaver, “19 Mayıs kutlamaları kapsamında biz de Samsun Vosvos Club olarak bizde katılıyoruz. Bu seneyle birlikte 3’üncü kez katılıyoruz. Çevre illerden, Karadeniz’in diğer illerinden gelenler oluyor. Bugün ve yarın burada konaklayacağız. Yarın akşam saat 17.00’de şehir turumuz var. 19 Mayıs Samsun’un bayramı. Samsun’un bayramı olduğu için biz 19 Mayıs’ı tercih ediyoruz. Ankara’da 19 Mayıs kutlamaları yapıyor ama biz hiçbir zaman oraya katılmıyoruz. 19 Mayıs şehri olarak Samsun’un bayramıdır. Vosvos bir tutkudur. Bu hızla yayılan bir tutku. Vosvos tutkunluğu her gün artıyor. Bize daha çok arkadaş katılıyor ama katılmayanlar da var. Bu bütün dünyada bir tutkudur” dedi.