Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü bünyesindek Edebiyat Akademisi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Serdar Tuncer şiir dinletisi ile Prof. Dr. Nurullah Genç ise sohbeti ile katıldı.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Müftüsü Muhammed Gevher başta olmak üzere binlerce izleyicinin katıldığı programda Serdar Tuncer, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gecenin anlamına uygun şiirler okudu.

Yağmur isimli naatı Peygamber Efendimize ithafen yazan Prof. Dr. Nurullah Genç ise çocukluk yıllarından ve gençlik dönemlerinden bahsederek, şiirin önemine vurgu yaptı.

Yağmur naatının ortaya çıkışı hakkında da bilgi veren Prof. Dr. Nurullah Genç, insanların yaptıkları işleri samimiyetle yapmalarını gerektiğini söyledi.
Prof. Dr. Genç: “Bir insan ne yaparsa yapsın, eğer niyeti ciddi ve samimi ise mutlaka sonuca ulaşır ve başarıyı yakalar. Lütfen herkes yaptığı işi samimiyetle yapsın” diye konuştu.

Programın sonunda Vali Mustafa Hakan Güvençer ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Serdar Tuncer ve Prof. Dr. Nurullah Genç’e çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.