Yapı Kredi açıklamasına göre, "Ayrıcalıklar Dünyası" hizmet kapsamında, Yapı Kredi Platinum Bankacılık müşterileri, konusunda uzman ve deneyimli portföy yönetmenlerinden danışmanlık hizmeti alabilecek.

Ayrıca günlük olarak iletilen bülten ile müşteriler piyasalardaki gelişmeleri yakından takip edebilecek. Bunların yanı sıra Yapı Kredi  Platinum bankacılık müşterileri özel mevduat oranları, çeşitli vade seçeneklerinde cazip kredi faiz oranlarından yararlanabilecek.

Platinum Bankacılık müşterileri, nakite ihtiyaç olduğu durumlarda ATM’lerden standart limitlerin üzerinde para çekebilecek. Ayrıca Platinum Bankacılık müşterilerine özel sunulan kiralık kasa yıllık üyelik ücretinde yüzde 25’lik indirimden faydalanabilecek.

Platinum Bankacılık müşterilerine sunulan ayrıcalıklar arasında ayrıca İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Kocaeli, Muğla, Mersin, Konya illerinde geçerli olan ve spordan tatile, araç kiralamadan kuru temizlemeye kadar farklı alanlarda yararlanılabilecek indirimler ve avantajlar bulunuyor.

Bu imkanlardan yararlanmak için müşterilerin 444 04 46 VIP Line’ı araması yeterli olacak. İllere özel sunulan bu avantajlar, Yapı Kredi internet sitesinde yer alan "Platinum Bankacılık Ayrıcalıklar Dünyası" bölümünden takip edilebilir. 

Yapı Kredi Platinum Bankacılık müşterisi olmak için en yakın Yapı Kredi şubesine başvurmak yeterli olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Bireysel, Platinum Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, şunları kaydetti:

"Yapı Kredi Platinum Bankacılık ile müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına çözüm sunmanın yanı sıra hayatlarının her alanında onlara destek oluyoruz. Örneğin, seyahat danışmanlığı ile bir turizm ofisinin sunabileceği hizmetleri veriyoruz, Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı ile müşterilerimizi uzman diyetisyenlerle buluşturuyoruz. Danışmanlık sunduğumuz spor ve fitness, eğlence, psikolojik rehberlik, hukuk konularında da müşterilerimiz alanlarında uzman kişilerden destek alıyor. Yapı Kredi olarak müşteri odaklı yaklaşımımızla, müşterilerimizin her anında yanında olarak ihtiyaçlarına çözümler üretmek için ürün ve hizmetler oluşturmaya devam edeceğiz."