Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yeni başkan Ali Osman Sunar oldu.

Odanın başkanlık seçiminde, Ali Osman Sunar ile Muzaffer Akbaş yarıştı.

Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar odasında Ali Osman Sunar ve Muzaffer Akbaş arasında gerçekleşen seçimlerde 261 oy kullanıldı. Sandıkların kapanmasıyla birlikte ilçe seçim kurulu yetkilileri tarafından oylar sayılmaya başlandı. İki oyun geçersiz sayıldığı seçimde Ali Osman Sunar 127 oy alırken, eski yönetimin de desteklediği Muzaffer Akbaş 125 oy aldı. 9 oy geçersiz sayıldı.

Seçimlerin ardından Muzaffer Akbaş sonuçlara itiraz ederken, İlçe Seçim Kurulu Akbaş’ın itirazını reddederek Ali Osman Sunar’ın başkanlığını onayladı.

Kongrenin güzel başladığını fakat farkın çok az olmasının kaybeden tarafın sinirlerini gerdiğini söyleyen Başkan Sunar, “1 oy da olsa, 2 oy da olsa, 3 oy da olsa delegeler bu görevi bize tevdi etti. Her şeye rağmen bu seçimden alnımızın akıyla çıktık. Tasvip etmeyeceğimiz bazı olaylar oldu. Bundan sonraki süreçte sanayi esnafımız için yönetim kurulumuzla birlikte elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanlığa seçilen Ali Osman Sunar’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ersan Erkan, Mehmet Erkan, İsmail Karsu, Arif Tunç, Mustafa Oyan, İbrahim Uysal.(RB-EFE)