MALATYA (AA) - Yeni Malatyaspor'un eski futbolcusu Feridun Yıldız'ın, hayatını kaybettiği bildirildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, yaptığı yazılı açıklamada, Malatyaspor'un eski futbolcusu ve antrenörü Yıldız'ın Hak'kın rahmetine kavuştuğunu üzülerek öğrendiklerini belirterek, "Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır, Malatyaspor camiasına da başsağlığı diliyoruz" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. 

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Gürkan, ziyarette, Yeni Malatyaspor'un Malatya'nın ortak paydası olduğunu belirtti.

Belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları olarak Yeni Malatyaspor'a destek olmaları gerektiğini ifade eden Gürkan, "Bu liderliği, bir üst lige çıkarak, taçlandırırlar diye düşünüyorum. Bu yolda Başkan Adil Gevrek ve yönetimine başarılar diliyorum. İnşallah Malatyamız'ın eskiden olduğu gibi süper ligdeki takımımızı izleme fırsatı buluruz diye düşünüyorum" ifadesini kullandı. 

Başkan Gürkan'ı İstanbul’da düzenlenecek olan geceye davet etmek için ziyarette bulunduklarını kaydeden Gevrek de takımı hak ettiği yere çıkarttıklarını aktardı. 

Malatya'nın büyük bir camia olduğunu dile getiren Gevrek, "Liderlik keyfimizi sezon sonuna kadar birlik ve beraberlik içerisinde sürdürürüz ve sezon sonunda mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz ve istiyoruz ki tüm Malatyalılar yanımızda olsun" açıklamasında bulundu.