MALATYA (AA) - Yeşilyurt Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 bekoloder, bir asfalt robotu, bir vinç ve bir asfalt distribütörünün alımıyla belediyenin araç sayısı 38'e çıkarıldı.  

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar,  belediye olarak her geçen gün araç filomuzu daha da güçlendirdiklerini belirtti.

Geçen yıl makine ikmal bölümüne kattıkları araçlar dışında bu yıl da 6 aracın filoya eklendiğini ifade eden Çınar, "Bu araçlarımız 3 bekoloder, bir asfalt robotu, bir vinç, bir de asfalt distribütörü. Bu araçlarımızla Yeşilyurt Fen İşlerimizi daha da güçlendirip daha hızlı, daha kaliteli ve daha modern hizmeti halkımıza sunacağız. İlerleyen zamanlarda araç filomuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

- Yeşilyurt'ta yol açma çalışmaları

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Tecde Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi ve Yakınca mahallesinde yapılan yeni stabilize yol açma çalışmalarını inceledi.

Polat, Fen İşleri Müdürlüğünün saha çalışmalarını yerinde gözlemlemek için ekipleri ziyaret ettiklerini belirtti.

Tecde, Fahri Kayahan ve Yakınca bölgesinde çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Polat, "Yeni yapılan imar yollarını açıyoruz. Daha önce Gedik bölgesinde açtığımız yol ve Şentepe bölgesinde açtığımız yollar vardı. Bu çalışmaların ardından çok hızlı bir şekilde asfaltlama işlemlerini de yapacağız. Havaların bu şekilde güzel gitmesi bizim asfaltlama çalışmalarımız için olumlu bir durum" değerlendirmesinde bulundu.