Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü Mehmet Yılmazsoy’un kısa bir süre önce görevden alınmasının ardından Sürmeligaz İşletme Müdürlüğüne vekaleten atanan Çankırıgaz İşletme Müdürü Mahmut Kasar görevine başladı.
Sürmeligaz Yozgat İşletme Müdürlüğüne getirilen Mahmut Kasar, düzenlediği basın toplantısında Sürmeligaz olarak Yozgat’a daha iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacaklarını söyledi.
İl genelinde doğalgaz kullanımının70 bin, Yozgat Merkezde ise 23 bin’e ulaştığını belirten Kasar, “Yozgat merkezde bugüne kadar yapılan çalışmalarda imar sorunu olmayan yerlerin tamamına doğalgaz verilmiştir. Yozgat merkezin yüzde 90’lık kısmına doğalgaz ulaşmıştır diyebiliriz. İlçelerimizde de yapılan planlamalar doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşların doğalgaz ile herhangi bir sıkıntısı olduğu takdirde Sürmeligaz’ı çekinmeden aramalarını istiyoruz. Vatandaşımız 187’yi arayarak doğalgaz ile olan sıkıntılarını bizlere çekinmeden iletebilirler, bir sıkıntı halinde ihbar ederlerse gelir kontrolümüzü yaparız.” diye konuştu.
Doğalgaz kullanımının hava kirliliğini önlediğini söyleyen Kasar, Yozgat’ta doğalgaz kullanmayanların doğalgaza geçmesi durumunda Yozgat’ın havasının daha da temiz olacağını ifade etti.