Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Ziraat Odası Başkanlığı, çiftçilerin kullanmaları için ekipman takviyesi yaptı.

Oda tarafından çiftçilerin ücretsiz kullanmaları için 3 adet ağaç dikme makinesi, 7 adet çapa makinesi, 3 adet ilaçlama makinesi, 1 adet taş toplama makinesi ve 1 adet gübreleme makinesi alındı. Alınan makineler Keskin Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara tanıtıldı. Tanıtım programına Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, MHP milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, AK Parti milletvekili adayı Abdullah Öztürk, CHP milletvekili adayı Murat Çakırca, Ziya Kavlak, askeri erkan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Keskin çiftçisine hizmet etmek için geldiğini belirten Keskin Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran, “Bizler hizmet için geldik. Hizmetlere devam edeceğiz. Hizmet etmezsek bizleri eleştirin. Keskin ilçesi tarım ve hayvancılıkla uğraşıyor. En iyisini yapmak için çalışıyoruz. Bizler çiftçinin emrindeyiz." dedi.

Keskin’de değişimin başladığını açıklayan Belediye Başkanı Dede Yıldırım ise "Keskin eski günlerine yeniden kavuşacak. Şu anda güzel işler yapılıyor. Keskin göç veren ilçe değil, göç alan bir ilçe olacak. Bunları yaparken esnafımızdan şikayetçiyim. Keskine son dönemde iyi paralar geldi. Esnaf bunu iyi değerlendiremedi. Yılmayacağız ve çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz." diye konuştu.