Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan kışlık mont yardımları için Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalandı.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu’nun katıldığı imza töreninde 2016-2017 eğitim öğretim döneminde 500 kışlık mont dağıtılması kararlaştırıldı.
Törende konuşan Giresun Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt;”Kış mevsimi başlarken Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu yönde bir katkısı çok güzel. Bizleri manevi olarak da motive etmektedir ”dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu ise, ”24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile MEB ortak bir çalışma başlattı ve yıllardır uygulanmaktadır. Buna göre öğretmenlerimize bu özel günde indirimli alışveriş yapılmasına vesile olundu. Şimdi ise kışlık kıyafete ihtiyacı olan öğrencilerimizin bu ihtiyaçlarının karşılanması için iş dünyası temsilciliği olarak elimizden gelen katkıyı yapmak için bir adım attık.İnşallah katkısı olur ve bu tür ortak çalışmaların devamının geleceğini umut ediyoruz ”diye konuştu.