Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu organizasyonunda Giresun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Giresun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nde yer alan işletme yöneticilerinin katıldığı TKDK bilgilendirme toplantısında sunumu TKDK Uzman Bülent Mermertaş yaptı.

Giresun’un AB fonlarından daha iyi yararlanması için toplantıyı düzenlediklerini belirten, TKDK Uzmanı Mermertaş, ” AB fonlarından sağlanan proje hibelerinden Giresunlu işletme ve yatırımcılarımızın en üst seviyede faydalanması adına buradayız. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız bu ortak organizasyonda turizm, hizmet sektörü ağırlıklı yatırımların ön plana çıkmasını hedeflemekteyiz” dedi.

Bilgilendirme toplantısının ardından Giresun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muammer Usta, TKDK ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na bu toplantı için teşekkür etti.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise, ”Kırsal Kalkınma desteklerinden Giresunlu işletmelerin faydalanması önceliğimizdir. Bugün sanayi esnafımıza bu yönde bilgilendirme yapmak adına toplanmış bulunuyoruz. TKDK toplantısının ardından İŞKUR, KOSGEB, SGK gibi işletmelere yönelik faaliyet yürüten kamu kuruluşlarının yetkilileri ile toplantı yapmayı arzuluyoruz. Son dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde başlatılan Milli İstihdam Seferberliği ile işçi destekleri sağlanmaktadır. Sanayi esnafımızın bundan mutlak yararlanmasını arzuluyorum” ifadelerini kullandı.