Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, "Bu millete 10 yıl Başbakanlık yapan Adnan Menderes'i darağacında sallandıranlar bilsinler ki Türkiye, 1960'ların Türkiye'si değil"dedi.

Pakdil,  Göksun ilçesinde partisinin seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin önüne tuzaklar ve kumpaslar kurulmaya çalışılarak AK Parti'nin memlekete ve millete hizmet etmesinin engellenmeye çalışıldığını söyledi.

İktidarın önüne getirilen tüm engellemelere rağmen yılmadan hizmet etmeye devam ettiğini ifade eden Pakdil, şöyle konuştu:

"Türkiye dünün Türkiye'si değil. Bu millete 10 yıl Başbakanlık yapan rahmetli Adnan Menderes'i darağacından sallandıranlar bilsinler ki Türkiye 1960'ların Türkiye'si değildir. Milli iradeyi idam edenler, hapse atanlar şunu bilsinler ki artık Türk milleti kendi iradesine ve davasına sahip çıkıyor. Çünkü AK Partinin davası, Göksunlunun, Afşinlinin, Elbistanlının, Kahramanmaraşlının davasıdır. İnşallah bu yolda hep beraber gideceğiz. Bu oyunları bozmak bizim namus borcumuzdur, hep beraber bu oyunları bozacak onlara gereken dersi vereceğiz."

Pakdil, Türkiye Cumhuriyeti'nin devletler içerisinde en ön safta yer alması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çıktıkları yoldan kendilerini kimsenin çeviremediğini söyledi.

Birilerinin ülkeyi karanlıklara göndermek ve ümitsizliğe sevk etmek istediğini öne süren Pakdil, şunları söyledi:

"Birileri ülke için ümitsizlik ve karamsarlık aşılamak istiyor. Biz ise bu millete hizmet için elimizden geleni sarf ederek ümit aşılamak istiyoruz. Yeni bir medeniyetin inşası için bu milleti yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Biz bir davanın insanlarıyız, bu dava için her şeyimizi feda etmeye hazırız. Bu davanın neferleriyiz, ne görev verilirse verilsin, bu davanın bir memuru olmaktan asla vazgeçmedik, geçmeyeceğiz. Bizler nefsinin peşinde olan insanlar değiliz, bizim nefislerimiz ayaklarımızın altında, davamız ise başımızın üstündedir. Allah ömür verdiği sürece de bu davanın yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bu dava bu millete hizmet etmeye devam edecektir."

AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın da AK Parti iktidarıyla ülkeye hizmetin geldiğini, görev verilmesi halinde güçlünün değil haklının kuvvetli olduğu bir Göksun tesis etmek için çalışacağını kaydetti.

Açılışa, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Erkoç ile partililer katıldı.