AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın, "Her alanda ülkeyi hak ettiği yere taşıyan AK Parti iktidarı, vatandaşının onurunu da korudu" dedi.

Aydın, Partisinin Bozhüyük Beldesi seçim bürosunu ziyaretinde, iktidarları öncesinde milletin parasının ehil olmayan yöneticiler tarafından heba edildiğini öne sürdü.

Eğitim, sağlık, ulaşım, teknoloji ve savunma sanayi gibi bir çok alanda dünya standartlarının üzerinde hizmet sağlandığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"12 yıl önce bizler bu hizmetlere layıktık ama bu ülkenin kaynakları ehil olmayan insanlar tarafından çar-çur ediliyor, bankalar soyuluyor ve hırsızlıklar yapılıyordu. Bu nedenle eğitime, sağlığa para kalmadığı için hastamızı nakledecek ambulans, okul sıralarında kitap defter bulamıyorduk. Ancak bu gün bu ülkenin kaynakları ehil ellerde olduğu için, kimseye çaldırmıyor,  yolsuzluk yaptırılmıyor. Sizin el emeği, göz nuru, alnınızın teri kazançlarınızdan vermiş olduğunuz vergiler tekrar sizlere hizmet olarak dönüyor"

Aydın, hükumetin sosyal devlet politikası ile vatandaşının onurunu koruduğuna dikkati çekerek, iktidarları öncesinde yaşlı ve engelli maaşlarında vatandaşın elinde çok yapraklı defterler olduğunu, bankadan ve postanelerden para çeken vatandaşların elindeki deftere göre değerlendirilerek muamele yapıldığını sözlerine ekledi.