AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın, "Biz halkını küçümseyen, halkına tepeden bakan, halkını adam yerine bile koymayan bir yönetim anlayışını benimsemiyoruz" dedi.

Aydın, Büyükkızılcık Beldesi Apıklar ve Karlıoluk Mahallesi'nden AK Partiye katılan vatandaşların töreninde yaptığı konuşmada, yöneticinin halkın talepleri doğrultusunda hizmet etmesi gerektiğini söyledi.

Göksun'un tüm nüfusuna hizmet etmek için Allah'ın verdiği tüm enerjiyi sonuna kadar harcamaya hazır olduğunu belirten Aydın, şunları kaydetti: "Biz halkını küçümseyen, halkına tepeden bakan, halkını adam yerine bile koymayan bir yönetim anlayışını benimsemiyoruz. Allah böyle bir anlayışı ve uygulamayı bize nasip etmesin. Bir yerde Allahın yarattığı bir kul varsa, orda hizmet var, saygı var, sevgi var, hoşgörü var, güven var, her şey var."

Aydın, AK Parti iktidarından önce Türkiye'nin borç alan bir ülke iken bugün ise borç veren ülke haline geldiğini belirtti.

Güçlü iktidarın güçlü hizmetler yaptığına dikkati çeken Aydın, "Büyükkızılcık halkı ne düşünürse düşünsün, Allah bana bu görevi nasip ederse benim ilk yaptırmayı hedeflediğim yer Büyükkızılcık beldemizin yoludur. Bunu söylerken belediye başkanlarımızı eleştirmek için söylemiyorum. Bu güne kadar gelmiş geçmiş tüm belediye başkanlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz geçmişe değil geleceğe bakıyoruz, biz bundan sonra sizlere daha güzel ne yapabiliriz onun derdindeyiz. Bunun yolu da güçlü olmaktan geçiyor. Güçlü bir iktidar güçlü hizmetler yapabiliyor."

AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat ise 17 Aralık sürecini işaret ederek, o tarihten itibaren her vatandaşın bin 200 lira fakirleştiğini kaydetti. Bu süreçte meselenin şahıslar ve AK Parti olmadığını dile getiren Bolat, her vatandaşın cebinden çıkan bu paranın dış güçlerin cebine girdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından, partiye katılan vatandaşlara rozet takıldı.