AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, "3 Kasım 2002 tarihinden bu güne sağlık, ulaşım, altyapı, eğitim, sosyal güvenlik, huzur, güven, barış ve istikrar alanlarında çok güzel gelişmeler oldu" dedi.

Aydın, 30 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Kanlıkavak beldesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, hakka ve hakkaniyete dayalı bir yönetim şekli ve hizmet anlayışı içinde hareket edeceklerini belirtti.

AK Parti iktidarı ile ülkede huzur, istikrar ve güven ortamı oluştuğunu dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

"3 Kasım 2002 tarihinden bu güne sağlık, ulaşım, altyapı, eğitim, sosyal güvenlik, huzur, güven, barış ve istikrar alanlarında çok güzel gelişmeler oldu. Bundan 12 yıl önce yurt dışına gittiği zaman misyon şeflerince ikinci derece yöneticiler tarafından karşılanan bir başbakanımız varken, ülkede istikrarsızlık yaşanırken, yarınımızın ne olacağını bilmiyorken, korucularımız, askerlerimiz nöbete gittiğinde yarınından emin değilken, anneler evde sabaha kadar uyuyamazken, bu gün Allah'a hamdolsun güven, istikrar ve huzur dolu bir ülkede yaşar olduk. Bu gün yurtiçinde ve yut dışında bizi bizim gibi temsil eden, bizim gibi düşünen, yaşayan, onurla ve şerefle temsil eden bir Başbakanımız var. Onunla gurur duymamak mümkün değil."

Kanlıkavak Belediye Başkanı Ali Kıraç ise 30 Mart'ta alınacak kararın sadece belediyeleri ilgilendiren bir karar olmadığını, dünyadaki mazlum ve mağdurların gözyaşları ile ilgili de bir karar olduğunu söyledi.