Kahramanmaraş'ta düzenlenen liseler arası volaybol ve tenis turnuvasında dereceye giren öğrenciler, Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Pehlivan, öğrencilerin ziyaretinde, Anadolu Öğretmen Lisesi'nin, üniversiteye yerleştirme ile sosyal ve sportif faaliyetlerde elde ettiği başarılar ile ilçeyi onurlandıran, gururlandıran bir okul olduğunu söyledi.

Başarının bir takım işi olduğunu ve takımın bütün unsurlarının birlikte hareket etmesi sonucunda hedefe ulaşılabildiğini vurgulayan Pehlivan, şunları kaydetti: "Geçmiş yıllarda spor alanında elde edilen başarıları istikrar içerisinde devam ettirdiğiniz ve il düzeyinde ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için başta okul müdürümüz olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu daha öncede olduğu gibi aynı zamanda derslerinize yansıyacak ve girdiğiniz sınavlarda başarılar elde edeceksiniz."

Göksun Anadolu Öğretmen Lisesi'nin başarı kelimesi ile anılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren öğrenciler de her alanda başarılarını artırmak için çalışacaklarını dile getirdi.

Ziyarete okul müdürü Halil Kılınç, beden eğitimi öğretmeni Erol Sun ve turnuvalarda dereceye giren öğrenciler katıldı.