Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, iftar çadırında yemek dağıtarak ilk iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı.
Başkan Aydın, burada yaptığı açıklamada, “Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar programını bu yıl da devam ettiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ramazan ayı boyunca iftar vermek isteyen hayırseverlere de ev sahipliği yapacaklarını belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“2015 yılı Ramazan Ayının ilk gününü idrak etmiş bulunmaktayız. Ramazan-ı Şerif’in feyzinden istifade etmek istiyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırlarımızı kurduk, halkımızla buluştuk. İlk İftarımızı halkımızla beraber yapmanın mutluluğunu hep beraber yaşadık. Bu mağfiret ayından, rahmet ayından istifade etmek istiyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur. 11 ayın Sultanı olduğunu bildiğimiz Ramazan Ayının, bizim ve dünya Müslümanlarının kurtuluşuna ve gücünün artmasına sebep olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah hayırlı olur, hayırlara vesile olur. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Herkesin gönlünce olsun. İnşallah Ramazan ayı bizim hem bu dünya da hem de diğer dünyada kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.”