Göksun ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, makamında tebrikleri kabul etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına konuşan İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ali Arı, 30 Ağustos'un tarihi şan ve şerefle dolu Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

Kurtuluş Savaşı'nı zaferle taçlandıran büyük zaferin 91. yılını kutlamanın guru ve heyecanı içinde olduklarını ifade eden Arı, şunları kaydetti: "30 Ağustos zaferi, milletimizin omuz omuza ve yürek yüreğe vererek kahraman ordusu ile kenetlenip topyekun sürdürdüğü bir varoluş mücadelesinin sonucudur. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ünde ifade ettiği gibi Türk tarihinin en önemli dönüm noktası olan ve Türk Milletinin hürriyet ve bağımsızlık fikrini temsil eden bu zaferle cumhuriyetimizin temelleri atılmış, Türkiye'nin yarınlarına uzanan yol aydınlatılmıştır" dedi.

İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde devam eden törende ise Personel Yüzbaşı Ali Arı, Türk Silahlı Kuvvetleri adına tebrikleri kabul etti.

Tören, bir üst rütbeye terfi eden personellere rütbelerinin takılması ile sona erdi.