Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Göksun ilçesi (Merkez) 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı çalışması Büyükşehir Belediye Meclisince onandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisinin 15.05.2017 Tarih Ve 2017/307 Sayılı Kararı ile onanan Göksun İlçesi (Merkez) 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı 09.06.2017 – 10.07.2017 tarihleri arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ilan panosunda ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi  (www.kahramanmaras.bel.tr/) Resmi internet sitesinde ilan edilmektedir.

Plana itirazlar 10.07.2017 tarihi mesai bitimine kadar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne (İsmetpaşa Mah. Azerbaycan Bulvarı No:25 Belediye Hizmet Binası Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş) yapılabilecektir.

Ayrıca yapılacak itirazların plan tasdik sınırı içerisinde olmasına dikkat edilmelidir.

İtiraz Başvurularında Gerekli Belgeler;

  -Açık adres ve telefon numarası bulunan itiraz dilekçesi

  -Nüfus Cüzdanı örneği

  -Kadastro yenilemesi yapıldığından son 3 ay içerisinde alınmış güncel tapu kaydı örneği

  -Kadastro yenilemesi yapıldığından güncel koordinatlı Kroki

(İtirazlara konu alanların doğru tespiti için 3 ay içerinde alınmış Tapu Kayıtları, Güncel Koordinatlı Krokiler; İtirazların Değerlendirmesinin dilekçe sahibine ulaştırılabilmesi için de açık adreslerin bulunması önemlidir.)